Jaké výhody má život u vody? U přehrady Slapy nabízím nové nemovitosti k prodeji či pronájmu.
31. 7. 2024

Jaké výhody má život u vody? U přehrady Slapy nabízím nové nemovitosti k prodeji či pronájmu.

Život u přehrady znamená čistší vzduch a klidnější prostředí. Místo u vody navíc přirozeně vytváří skvělé podmínky pro rodiny s dětmi, za kterými nemůsíte nikam jezdit.

Rybaření, plavání, windfsurfing, jachting, piknik nebo houbaření jsou aktivity, které lze dělat hned u Vašeho domu. Děti můžete volně nechat běhat v okolní přírodě a nemusíte mít obavy z případného nebezpečí silničního provozu.

V obci Nebřich u Slapské přehrady nabízím k prodeji nový rodinný dům se dvěma byty. Nemovitost může být vaším novým domovem a také skvělou investicí, pokud se rozhodnete jeden z bytů nebo rovnou oba pronajímat. Přehrada Slapy je totiž populárním místem pro rekreaci a svojí nádhernou přírodou a sportovním vyžitím láká návštěvníky z velkého okolí. Věřte, že zájem o Váš nový byt rozhodně bude.

Rád Vás v Nebřichu uvidím ?. Více k nabídce na: www.DumSlapy.cz

 

Ondřej Kučera
Autor: Ondřej Kučera

Dveře do světa realit jsem otevřel před 14 lety…

Jak to tak bývá, začátky rozhodně nebyly jednoduché, ale bylo to důležité období mého profesního i osobního života. Věděl jsem, že pokud budu svou práci odvádět kvalitně a svědomitě, tak mám slušnou možnost na poctivý úspěch.

Velice důležitá je pro mě důvěra, empatie a spokojenost klienta. Pro nás realitní makléře je obchod s nemovitostmi denní chléb, ale pro klienty většinou velká životní událost a já jsem opravdu šťastný, když klientům mohu v této etapě pomáhat!
 
 
Jako realitní makléř působím na celém území ČR, ale mojí specializací je Praha a to zejména oblast Žižkova a Vinohrad, kde mám, mimo jiné, i svoji kancelář. 


Při samotné práci využívám nejmodernějších trendů a způsobů prezentace (videoprohlídky, 3D scan, grafické půdorysy, profi fotografie), ale především mi záleží na individuálním přístupu ke každému klientovi.

Mám báječnou ženu a dva syny, kterým věnuji téměř všechen volný čas. Nejraději relaxuji v přírodě, a to v jakémkoliv ročním období :)

Pokud Vám mohu být nápomocen, neváhejte se na mě obrátit.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení