Co byste dělali se zahradou a volným prostorem?
22. 7. 2024

Co byste dělali se zahradou a volným prostorem?

Když dostanu na starost novou nemovitost, řeším fotografie, videa a případné vizualizace a v každém bytě, domě nebo zahradě strávím hodně času. Občas se dostanu do takové flow, že vymýšlím, co by kde mohlo stát, jaká kuchyň by se k prostoru hodila, kde by byla ložnice a kde třeba dětský pokoj.

Teď mám v nabídce dvě takové nemovitosti s velkou zahradou a často si říkám, co by na nemělo chybět? Bazén? Záhon? Houpačka? Skleník? Hřiště nebo bylinková zahrada? Často je pro mě inspirativní pozorovat odlišné preference různých klientů a majitelů. 

V Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi nabízím www.DumBrandysNadLabem.cz, kde původní majitelé postavili vlastní sportovní hřiště a kolem domu je ještě prostorná zahrada. Tu osázeli křovinami a jehličnany a díky tomu pro ní vzniklo velké soukromí. Myslím, že v tomhle domě najdou šťěstí hlavně ti, kteří hledají naprostý klid a rádi si dopřávají blahobyt vbazénu a slunce v prostorné zahradě s terasou.

Za Radotínem u Prahy mám zase www.DumKosor.cz, kde je na zahradě velký skleník, záhona v blízkosti dílna, kolna i dřevník. V přízemí domu je dokonce letní kuchyň. Tahle nemovitost zase volá k naplněnému žití pro všechny kutily, zahradníky a domácí zelináře.

Co byste dělali Vy se zahradou a volným pozemkem?

Ondřej Kučera
Autor: Ondřej Kučera

Dveře do světa realit jsem otevřel před 14 lety…

Jak to tak bývá, začátky rozhodně nebyly jednoduché, ale bylo to důležité období mého profesního i osobního života. Věděl jsem, že pokud budu svou práci odvádět kvalitně a svědomitě, tak mám slušnou možnost na poctivý úspěch.

Velice důležitá je pro mě důvěra, empatie a spokojenost klienta. Pro nás realitní makléře je obchod s nemovitostmi denní chléb, ale pro klienty většinou velká životní událost a já jsem opravdu šťastný, když klientům mohu v této etapě pomáhat!
 
 
Jako realitní makléř působím na celém území ČR, ale mojí specializací je Praha a to zejména oblast Žižkova a Vinohrad, kde mám, mimo jiné, i svoji kancelář. 


Při samotné práci využívám nejmodernějších trendů a způsobů prezentace (videoprohlídky, 3D scan, grafické půdorysy, profi fotografie), ale především mi záleží na individuálním přístupu ke každému klientovi.

Mám báječnou ženu a dva syny, kterým věnuji téměř všechen volný čas. Nejraději relaxuji v přírodě, a to v jakémkoliv ročním období :)

Pokud Vám mohu být nápomocen, neváhejte se na mě obrátit.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení