Znáte Českou Sibiř? Je dokonce pár kilometrů za Prahou.
24. 6. 2024

Znáte Českou Sibiř? Je dokonce pár kilometrů za Prahou.

Česká Sibiř je horský řetězec ve středních Čechách mezi Miličínem a Voticemi. Patří do něj pět vrchů, Čeřenská hora, Větrov, Mezivrata, Kalvárie a Šibeník. Kdybyste chtěli všechny vrcholy řetěze zdolat, trvalo by vám to šest hodin, ušli byste 19 kilometrů a dostali byste se do sedmi sty metrů nadmořské výšky. To je docela slušná túra. 

Určitě byste si pak zasloužili odměnu v podobě relaxu v zámku v Ratměřicích, který prošel rekonstrukcí a současně slouží jako hotel s wellness a vyhlášenou restaurací. V jeho okolí je také park, kde se nachází památné stromy – sekvojovce obrovské, které dosahují výšky 42 metrů a jsou staré více než 160 let.

Česká Sibiř se oproti svému okolí vyznačuje drsnými klimatickými podmínkami. Sníh se tu drží déle než v jiných vnitrozemských oblastech Česka a za její centrum je pokládán Miličín. Pojem České Sibiře má také velkou tradici, o této oblasti psával už spisovatel Jan Herben v roce 1907. Středočeský kraj mě nepřestává mile překvapovat! Mimochodem, už jste si prohlédli moji novou nabídku na pozemek v Ratměřicích? Mrkněte na www.PozemekRatmerice.cz.

Ondřej Kučera
Autor: Ondřej Kučera

Dveře do světa realit jsem otevřel před 13 lety…

Jak to tak bývá, začátky rozhodně nebyly jednoduché, ale bylo to důležité období mého profesního i osobního života. Věděl jsem, že pokud budu svou práci odvádět kvalitně a svědomitě, tak mám slušnou možnost na poctivý úspěch.

Velice důležitá je pro mě důvěra, empatie a spokojenost klienta. Pro nás realitní makléře je obchod s nemovitostmi denní chléb, ale pro klienty většinou velká životní událost a já jsem opravdu šťastný, když klientům mohu v této etapě pomáhat!

Při samotné práci využívám nejmodernějších trendů a způsobů prezentace (videoprohlídky, 3D scan, grafické půdorysy, profi fotografie), ale především mi záleží na individuálním přístupu ke každému klientovi.

Mám báječnou ženu a dva syny, kterým věnuji téměř všechen volný čas. Nejraději relaxuji v přírodě, a to v jakémkoliv ročním období :)

Pokud Vám mohu být nápomocen, neváhejte se na mě obrátit.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení