Zelená pracovna nebo čaj o páté? I tak se může proměnit vaše zimní zahrada. Znáte její kouzlo?
9. 6. 2024

Zelená pracovna nebo čaj o páté? I tak se může proměnit vaše zimní zahrada. Znáte její kouzlo?

Toužíte si prodloužit léto a venkovní relaxování? Pěstovat v zimě květiny a bylinky? Žít s dostatkem světla v interiéru domu po celý rok? Pak věnujte pozornost zimní zahradě. Tato zelená a světlá stavba má nezpochybnitelné výhody, díky kterým můžete zažívat duševní pohodu i v chladnějších měsících. V zimních zahradách lidé pěstují cizokrajné citroníky, fíkusy, ibišky a palmy, ale také okrasné orchideje, azalky či amarylisy. Skvěle se v nich daří ibylinkám jako mátě, rozmarýnu či bazalce, které slouží jako zdroj čerstvých ingrediencí pro vaření.

Zimní zahrady jsou nejenom místem odpočinku, ale díky svému harmonickému prostředí i výhodným prostorem k pracovní činnosti, jelikož podporují soustředění a klid. Jejich jedinou nevýhodou je poměrně nákladná pořizovací cena, která se pohybuje od půl milionu korun a výš. Na druhou stranu všichni víme, že vybudovat domov, který by byl rájem a z něhož bychom nemuseli utíkat a cestovat za odpočinkem, není jednoduchá a levná cesta.

V každém případě se vyplatí do investovat. Je to právě domov, který by pro vás měl být prostorem klidu, péče, zázemí a svobody. Měl by duši naplňovat harmonickou energií a uzemněním, kvalitami, díky kterým zvládnete váš pracovní týden s lehkostí. Najít pozemek, navrhnout stavbu, postavit a přestěhovat celou rodinu je někdy anabáze na několik let. Naštěstí existují možnosti, které vám tyto kroky ušetří. Jendou z nich je výhodně řešený www.DumBrandysNadLabem.cz, který byl vyprojektován s ohledem na komfortní žití, kde najdete i zimní zahradu.

 

Ondřej Kučera
Autor: Ondřej Kučera

Dveře do světa realit jsem otevřel před 13 lety…

Jak to tak bývá, začátky rozhodně nebyly jednoduché, ale bylo to důležité období mého profesního i osobního života. Věděl jsem, že pokud budu svou práci odvádět kvalitně a svědomitě, tak mám slušnou možnost na poctivý úspěch.

Velice důležitá je pro mě důvěra, empatie a spokojenost klienta. Pro nás realitní makléře je obchod s nemovitostmi denní chléb, ale pro klienty většinou velká životní událost a já jsem opravdu šťastný, když klientům mohu v této etapě pomáhat!

Při samotné práci využívám nejmodernějších trendů a způsobů prezentace (videoprohlídky, 3D scan, grafické půdorysy, profi fotografie), ale především mi záleží na individuálním přístupu ke každému klientovi.

Mám báječnou ženu a dva syny, kterým věnuji téměř všechen volný čas. Nejraději relaxuji v přírodě, a to v jakémkoliv ročním období :)

Pokud Vám mohu být nápomocen, neváhejte se na mě obrátit.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení