Obchvat kolem Brandýsa nebo vlak do Prahy? Středočeský kraj ulehčuje dopravu mezi oběma městy.
26. 5. 2024

Obchvat kolem Brandýsa nebo vlak do Prahy? Středočeský kraj ulehčuje dopravu mezi oběma městy.

Brandýs nad Labem čeká velká úleva od dopravy. Na cestě mezi Brandýsem a Prahou už lidé nepojedou přes město, ale po novém obchvatu, který bude napojen na přeložku silnice 610 spojenou s Pražským okruhem. Mezi oběma městy tak vznikne rychlejší a bezpečnější spojení. 

Obchvat není zdaleka jedinou stavbou, která má místním zjednodušit cestování. V budoucnu lidé budou moci také využít vlakové spojení mezi oběma městy. Nová železniční trať by mohla vést z nádraží v Brandýse po stávající trati kolem sídliště směrem do polí, kde bude protínat nový obchvat Brandýsa. Trať má dále pokračovat také z Brandýsa do Staré Boleslavi k dálničnímu výjezdu proti plánovanému autobusovému terminálu. Veškerá doprava bude tedy soustředěna ve vzájemné blízkosti pro ulehčení cestování.

Brandýs nad Labem-Stará Boleslav je dobrým příkladem města, které vnímá každodenní život svých obyvatel, kteří pravidelně dojíždí za prací do Prahy. Brzy bude tato cesta z Brandýsa do hlavního města trvat méně času než cesta z jednoho konce Prahy na druhý a Pražané budou moci závidět. Kdo by se nepřestěhoval do Brandýsa-Staré Boleslavi, třeba do www.DumBrandysnadLabem.cz 

Ondřej Kučera
Autor: Ondřej Kučera

Dveře do světa realit jsem otevřel před 13 lety…

Jak to tak bývá, začátky rozhodně nebyly jednoduché, ale bylo to důležité období mého profesního i osobního života. Věděl jsem, že pokud budu svou práci odvádět kvalitně a svědomitě, tak mám slušnou možnost na poctivý úspěch.

Velice důležitá je pro mě důvěra, empatie a spokojenost klienta. Pro nás realitní makléře je obchod s nemovitostmi denní chléb, ale pro klienty většinou velká životní událost a já jsem opravdu šťastný, když klientům mohu v této etapě pomáhat!

Při samotné práci využívám nejmodernějších trendů a způsobů prezentace (videoprohlídky, 3D scan, grafické půdorysy, profi fotografie), ale především mi záleží na individuálním přístupu ke každému klientovi.

Mám báječnou ženu a dva syny, kterým věnuji téměř všechen volný čas. Nejraději relaxuji v přírodě, a to v jakémkoliv ročním období :)

Pokud Vám mohu být nápomocen, neváhejte se na mě obrátit.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení