Jen deset kilometrů od Prahy leží obec Čakovičky.
15. 02. 2023

Jen deset kilometrů od Prahy leží obec Čakovičky.

Pouhé čtyři kilometry od Neratovic, pět od Kostelce nad Labem a deset kilometrů od Prahy leží obec Čakovičky. Ta v posledních letech zažívá velký rozvoj. Dobré dopravní napojení na Prahu a hromadná doprava umožňují místním práci v hlavním městě a životě na venkově zároveň. Dnes mají Čakovičky 701 obyvatel a jsou obcí s bohatým společenským životem. Kromě sboru dobrovolných hasičů a sportovního klubu je zde také řadu dobrovolníků, kteří se podílí na několika společenských akcích. Mezi ně patří například Masopustní průvod, dětský den, rybářské závody a sportovní soutěže. Život v obci řadí většina obyvatel k bohatému a příjemnému společenskému životu. Zvláště rodiny si pochvalují možnost dát své děti do místní mateřské školky a být s nimi v přírodě. V Čakovičkách je dětské hřiště, upravená zelená plocha pro oddech a rybník. Do budoucna obec plánuje úpravu dalších míst k veřejné rekreaci. 

Kromě dojezdů za prací do Prahy, také místní dojíždí do blíže vzdáleného města Neratovice. S historickými kořeny sahajícími až do doby středního paleolitu, které ve 13. století sloužilo pražskému arcibiskupství a jenž značně ovlivnil rod Lobkowiczů je dnes stále důležitým českým městem. Svůj význam mají pro většinu především historický. V Lobkovicích, které byly přidruženy k Neratovicím na počátku 20. století, byly narozeni páni rodu Lobkowiczů a také František Palacký. Nachází se zde zámek Lobkovice a kostel sv. Vojtěcha. Kromě kulturního významu ale mají Neratovice také svoji důležitost v průmyslu. Žije zde 16 tisíc obyvatel a jsou městem žijícím kulturou, sportem a turistikou.

Pokud Vás tato část Středočeského kraje láká, mám zde nabídku rovného pozemku k výstavbě rodinného domu. Mrkněte na www.PozemekCakovicky.cz, případně se ozvěte pro další informace.

Ondřej Kučera
Autor: Ondřej Kučera

Dveře do světa realit jsem otevřel před 13 lety…

Jak to tak bývá, začátky rozhodně nebyly jednoduché, ale bylo to důležité období mého profesního i osobního života. Věděl jsem, že pokud budu svou práci odvádět kvalitně a svědomitě, tak mám slušnou možnost na poctivý úspěch.

Velice důležitá je pro mě důvěra, empatie a spokojenost klienta. Pro nás realitní makléře je obchod s nemovitostmi denní chléb, ale pro klienty většinou velká životní událost a já jsem opravdu šťastný, když klientům mohu v této etapě pomáhat!

Při samotné práci využívám nejmodernějších trendů a způsobů prezentace (videoprohlídky, 3D scan, grafické půdorysy, profi fotografie), ale především mi záleží na individuálním přístupu ke každému klientovi.

Mám báječnou ženu a dva syny, kterým věnuji téměř všechen volný čas. Nejraději relaxuji v přírodě, a to v jakémkoliv ročním období :)

Pokud Vám mohu být nápomocen, neváhejte se na mě obrátit.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení