Desátý ročník Polabského montmartru již tuto sobotu v Brandýse nad Labem
29. 5. 2024

Desátý ročník Polabského montmartru již tuto sobotu v Brandýse nad Labem

Za atmosféru pařížského Montmartru, kde žili a tvořili umělci jako van Gogh, Picasso anebo Manet, už nemusíme do Francie! Stačí dorazit v sobotu 1.6. do Brandýsa nad Labem-Staré Boleslavi. Nikoliv tedy na francouzském kopci, ale v zámecké zahradě u řeky Labe, zaplní prostor ilustrátoři, sochaři, grafici, šperkaři i keramici.  

Místní i vzdálení jsou zváni na výtvarné dílny otevřené dětem a dospělým. Velkým lákadlem je „největší filmový obraz všech dob“ od výtvarné skupiny Procesis, na kterém najdeteodkazy ke 234 světovým filmům. Obraz vznikal společným dialogem mezi malíři a fanoušky filmu, kteří výtvarníkům radili, jaké filmy mají na plátně vyobrazit. Poznat které výjevy, patří ke kterým filmům, budete moci právě na Polabském montmartru.   

Událost je také propojena s tradiční akcí Zámecké slavnosti vína, kde na návštěvníky čekáochutnávka vín z nedaleké Moravy, Slovenska, ale i Portugalska, dále vinařský kvíz nebodegustační soutěž. Vedle vinného programu, ale také festival připraví koncert několika kapeljako například Radka Fišarová & band – Pocta Édith Piaf, která zahraje již v pátek. 

Akci Polabský montmartre a Zámecké slavnosti vína si rozhodně nenechte ujít. I tak se totiž žije v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi, kde můžete bydlet i Vy, třeba v prostorném a skvěle řešeném www.DumBrandysNadLabem.cz.  

Pro inspiraci, odkaz na obraz:

https://procesiste.com/co-malujeme/procesiste-filmovy-obraz/

Ondřej Kučera
Autor: Ondřej Kučera

Dveře do světa realit jsem otevřel před 13 lety…

Jak to tak bývá, začátky rozhodně nebyly jednoduché, ale bylo to důležité období mého profesního i osobního života. Věděl jsem, že pokud budu svou práci odvádět kvalitně a svědomitě, tak mám slušnou možnost na poctivý úspěch.

Velice důležitá je pro mě důvěra, empatie a spokojenost klienta. Pro nás realitní makléře je obchod s nemovitostmi denní chléb, ale pro klienty většinou velká životní událost a já jsem opravdu šťastný, když klientům mohu v této etapě pomáhat!

Při samotné práci využívám nejmodernějších trendů a způsobů prezentace (videoprohlídky, 3D scan, grafické půdorysy, profi fotografie), ale především mi záleží na individuálním přístupu ke každému klientovi.

Mám báječnou ženu a dva syny, kterým věnuji téměř všechen volný čas. Nejraději relaxuji v přírodě, a to v jakémkoliv ročním období :)

Pokud Vám mohu být nápomocen, neváhejte se na mě obrátit.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení