Co dělat s velkým pozemkem?
5. 8. 2024

Co dělat s velkým pozemkem?

Přesun z velkoměsta na venkov, kde lidé nachází kontakt s materiální prací a přírodou, je populární fenomén dnešní doby. Koupili jste velký pozemek, zdědili jej nebo o jeho koupi často uvažujete a říkáte si, jak jej využít?

V Ratměřicích nyní nabízím zelenou plochu s výměrou 5.569 m2 a dalších 4.826 m2 je možné odkoupit. To je ideální nabídka pro budoucí hospodáře, milovníky zvířat nebo pěstitele. Mohla by tam být krásná okrasná zahrada nebo malý sad. Někteří lidé touží po hospodářství, ale také si uvědomují, že chod zemědělství by byl pro zkrátka příliš.

A přitom tu přeci jenom existuje možnost, jak zahradničit s užitným efektem a rozjet to i ve velkém. Jsou to bylinkové zahrady. Takové bylinky užívá každý a přináší nám různé benefity. Kuchyňské, léčivé nebo také omlazující. Profíky v kuchyni jsou petržel, pažitka, kopr, libeček nebo bazakla, majoránka a rozmarýn. Před virózami vás zase ochrání šalvěj, máta nebo tymián. A omlazující efekt má smil italský v kosmetice známý pod názvem immortelle.

Jak byste nejraději využili velký pozemek vy? Třeba zde www.PozemekRatmerice.cz 

Ondřej Kučera
Autor: Ondřej Kučera

Dveře do světa realit jsem otevřel před 14 lety…

Jak to tak bývá, začátky rozhodně nebyly jednoduché, ale bylo to důležité období mého profesního i osobního života. Věděl jsem, že pokud budu svou práci odvádět kvalitně a svědomitě, tak mám slušnou možnost na poctivý úspěch.

Velice důležitá je pro mě důvěra, empatie a spokojenost klienta. Pro nás realitní makléře je obchod s nemovitostmi denní chléb, ale pro klienty většinou velká životní událost a já jsem opravdu šťastný, když klientům mohu v této etapě pomáhat!
 
 
Jako realitní makléř působím na celém území ČR, ale mojí specializací je Praha a to zejména oblast Žižkova a Vinohrad, kde mám, mimo jiné, i svoji kancelář. 


Při samotné práci využívám nejmodernějších trendů a způsobů prezentace (videoprohlídky, 3D scan, grafické půdorysy, profi fotografie), ale především mi záleží na individuálním přístupu ke každému klientovi.

Mám báječnou ženu a dva syny, kterým věnuji téměř všechen volný čas. Nejraději relaxuji v přírodě, a to v jakémkoliv ročním období :)

Pokud Vám mohu být nápomocen, neváhejte se na mě obrátit.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení